Hvordan vi gjør det er like viktig som hva vi gjør

Miljø og CSR

Bedre miljøinnsats et kontinuerlig mål

BrandFactory er per definisjon en miljøbevisst virksomhet. Vi legger stor vekt på vårt ansvar når det gjelder bærekraft, kvalitet og miljø.

Våre bærekraftsaktiviteter omfatter langsiktig og ambisiøse mål for god kvalitetsgaranti, sosialt ansvar, god virksomhetsetikk og omtanke for miljøet.

Et godt sted å jobbe - historier fra en medarbeider

Når alt kommer til alt er vi aldri større enn menneskene som bidrar med sin lidenskap, sitt harde arbeid og sin erfaring. Vi ønsker langsiktige ansettelsesforhold, og lykkes med det. Finn ut mer om hva vi består av.

Møt fire BrandFactory-medarbeidere

Her er det godt å være

I BrandFactory er alle opptatt av å gjøre kunden fornøyd og gjør alt for å løse et problem på en best mulig måte. Jeg syntes det er positivt at vi er flinke til å hjelpe hverandre på tvers av de forskjellige avdelingene. I BrandFactory setter vi alltid av tid til å hjelpe hverandre, uansett hvor opptatt man er.

Jeg syntes også det er spennende at vi får besøk av mange eksperter innfor forskjellige områder til å presentere nye produkter. Det er en fordel at BrandFactory fokuserer på å bygge kunnskap rundt produktene vi skal selge.

 

Ida Ingeberg

Prosjektleder

Godt samarbeid

I Brand Factory Norge er vi 30+ ansatte og økonomiavdelingen må være støttende og fleksibel overfor øvrige avdelinger. Avdelingen sjonglerer med å bistå selgere med forståelse av budsjettmodell og kreditt kontroll av kunder til å kvalitetssikre at kundeprosjekter får positiv margin og at kunder betaler til forfall. Min kompetanse fra familieliv med to tenåringer kommer til nytte ved oppfølging av salg- og prosjektavdelingen med «regnskaps saker». Noen ganger er en bestemt påminnelse påkrevd, men i andre situasjoner er det vel så viktig med en oppmuntrende kommentar og et smil.

Det kan oppleves krevende å være involvert i forbedringsprosjekter i bedriften, men det er verdt tid og krefter når man sammen med kollegaer løser en utfordring eller forbedrer en rutine.

Gry Tærud

Økonomisjef

Jeg har mange muligheter

Da jeg begynte i BrandFactory skiftet jeg fra lederrolle i min forrige jobb til en operativ KAM rolle. Jeg kan fokusere fullt og helt på en hovedoppgave og opplever at organisering og rollefordeling i BrandFactory gir meg den muligheten.

Jeg kan gi 100% oppmerksomhet til min oppgave å avdekke kundebehov og initiere nye prosjekter. Samarbeidet med mine prosjektledere fungerer veldig bra og jeg opplever at vi sammen finner løsninger og løser utfordringer på en og god måte.

Jeg er nå engasjert i selskapets nyeste forretningsområde; Digital Signage. Det er stimulerende og få bidra på den måten i tillegg.

BrandFactory gir meg frihet til å løse mine oppgaver og utvikle meg på flere områder og jeg setter virkelig pris på å få jobbe i et selskap av vår størrelse.

Arne Iversen

Senior Key Account Manager

Jeg nyter det grafiske arbeidet

I mitt arbeid som designer har jeg kundens profilelementer og bilder eller tegninger av fasadene å jobbe med. I likhet med å legge puslespill er det fascinerende å lete seg frem mellom de ulike elementene som er til disposisjon og, etter hvert som brikkene faller på plass, danner en helhet gjennom det grafiske arbeidet. Og så er det like overraskende hver gang å se at det går an å gjøre ting annerledes og få til en enda bedre løsning. 

 

Arne Georg Skaugen

Grafisk Designer

Møt fire BrandFactory-medarbeidere

/
  • BrandFactory har fått ny visuell identitet

    Nyhet

    Ny identitet – samme navn, samme mennesker, samme tjenester og samme innovative tilgang til design, prosess og kvalitet. Vi er stolte av og endelig presentere vår nye og moderne identitet. BrandFactory Norge beholder navnet som vi har hatt siden oppstarten i Norge i 2004, noe vi er veldig fornøyd med.
  • Ny profil – bedre resultat

    Prosjekt

    I 2014 inngikk BrandFactory en avtale med Olav Thon Gruppen som inneholdt levering av skilt og dekor innvendig og utvendig. Først ut var Amfi Brotorvet som ønsket en omfattende omprofilering innvendig med henvisningskilt, veggskilt, pyloner og dekorasjon i form av print på folie.
 ? 
Trenger du hjelp?