Vi gjør konsepter til virkelighet

Om oss

Ny logo - og en del av et sterkt samarbeid

Ny logo – de samme menneskene, de samme tjenestene og den samme nyskapende tilnærmingen til design, prosess og kvalitetsresultater.

Etter vår mening tenker store hjerner annerledes, og derfor har vi gjort konkurransen til et samarbeid på tvers av grensene, BrandFactory i Norge, Vangsgaard og Colorgruppen i Danmark og Ineko, BrandFactory, Strålins og Ontime i Sverige. BrandFactory Norge er nå en del av Nordens største foretak innen merkevarebygging og bedriftskommunikasjon. Ved å slå sammen kreftene i den nordiske familien skaper vi flere kreative tanker, mer kombinert erfaring og større tjenestetilbud.

/

Tett partnerskap bedre resultater

For oss er det helt avgjørende at du har tillit til at vi kan levere. Punktum.

Ved å samarbeide med BrandFactory kan du være trygg på at vi tilbyr profesjonell veiledning, problemfrie prosesser og intelligente nettbaserte verktøy, kostnadseffektive løsninger og produkter med kompromissløs kvalitet og fordelaktig virkning.

Enten du representerer en butikkjede, en bilpark, et stort, nordisk selskap, en design- og utstillingsorganisasjon, en merkevareeier eller noe helt annet, tilbyr vi å overgå dine forventninger. Ved ikke bare å gi deg det du ønsker, men det du trenger for å oppdatere din visuelle kommunikasjon. Vi har som mål å være din leverandør av totalløsninger gjennom langsiktige kundeforhold med kontinuerlig utvikling av ideer og tett samarbeid for å gjøre konsepter til virkelighet.

Intelligent prosjektstyring - la oss bli din problemfrie totalleverandør

Et prosjekt består av mer enn idé – produksjon – levering. Men ikke nødvendigvis for deg. Gjennom mange års erfaring har vi utviklet ideelle prosjektstyringsprosesser som sikrer smart involvering av interessenter til riktig tid.

Effektiv process - igjen og igjen

Enkel kontinuerlig merkevarebygging? Vi presenterer: BrandEasy

For å holde følge med merkekonsepter i kontinuerlig endring, kreves det et intelligent nettbasert system som sikrer problemfri håndtering av alle merke- og markedsrelaterte aktiviteter. Vi introduserer BrandEasy.

BrandEasy er paraplybegrepet for alle våre digitale løsninger som kan hjelpe deg å gjøre hverdagen enklere. Blant de ypperlige nettbaserte tjenestene finner du informasjonsflyt, ordreoversikt, fakturahistorikk, døgnåpen nettbutikk for lagerfylling eller bestilling.

Klikk her for å lese mer om hvordan BrandEasy kan bidra til å tilrettelegge ditt prosjekt

Møt fire medarbeidere

Her er det godt å være

I BrandFactory er alle opptatt av å gjøre kunden fornøyd og gjør alt for å løse et problem på en best mulig måte. Jeg syntes det er positivt at vi er flinke til å hjelpe hverandre på tvers av de forskjellige avdelingene. I BrandFactory setter vi alltid av tid til å hjelpe hverandre, uansett hvor opptatt man er.

Jeg syntes også det er spennende at vi får besøk av mange eksperter innfor forskjellige områder til å presentere nye produkter. Det er en fordel at BrandFactory fokuserer på å bygge kunnskap rundt produktene vi skal selge.

 

Ida Ingeberg

Prosjektleder

Godt samarbeid

I Brand Factory Norge er vi 30+ ansatte og økonomiavdelingen må være støttende og fleksibel overfor øvrige avdelinger. Avdelingen sjonglerer med å bistå selgere med forståelse av budsjettmodell og kreditt kontroll av kunder til å kvalitetssikre at kundeprosjekter får positiv margin og at kunder betaler til forfall. Min kompetanse fra familieliv med to tenåringer kommer til nytte ved oppfølging av salg- og prosjektavdelingen med «regnskaps saker». Noen ganger er en bestemt påminnelse påkrevd, men i andre situasjoner er det vel så viktig med en oppmuntrende kommentar og et smil.

Det kan oppleves krevende å være involvert i forbedringsprosjekter i bedriften, men det er verdt tid og krefter når man sammen med kollegaer løser en utfordring eller forbedrer en rutine.

Gry Tærud

Økonomisjef

Jeg har mange muligheter

Da jeg begynte i BrandFactory skiftet jeg fra lederrolle i min forrige jobb til en operativ KAM rolle. Jeg kan fokusere fullt og helt på en hovedoppgave og opplever at organisering og rollefordeling i BrandFactory gir meg den muligheten.

Jeg kan gi 100% oppmerksomhet til min oppgave å avdekke kundebehov og initiere nye prosjekter. Samarbeidet med mine prosjektledere fungerer veldig bra og jeg opplever at vi sammen finner løsninger og løser utfordringer på en og god måte.

Jeg er nå engasjert i selskapets nyeste forretningsområde; Digital Signage. Det er stimulerende og få bidra på den måten i tillegg.

BrandFactory gir meg frihet til å løse mine oppgaver og utvikle meg på flere områder og jeg setter virkelig pris på å få jobbe i et selskap av vår størrelse.

Arne Iversen

Senior Key Account Manager

Jeg nyter det grafiske arbeidet

I mitt arbeid som designer har jeg kundens profilelementer og bilder eller tegninger av fasadene å jobbe med. I likhet med å legge puslespill er det fascinerende å lete seg frem mellom de ulike elementene som er til disposisjon og, etter hvert som brikkene faller på plass, danner en helhet gjennom det grafiske arbeidet. Og så er det like overraskende hver gang å se at det går an å gjøre ting annerledes og få til en enda bedre løsning. 

 

Arne Georg Skaugen

Grafisk Designer

Møt fire medarbeidere

Våre kunder

  • BrandFactory har fått ny visuell identitet

    Nyhet

    Ny identitet – samme navn, samme mennesker, samme tjenester og samme innovative tilgang til design, prosess og kvalitet. Vi er stolte av og endelig presentere vår nye og moderne identitet. BrandFactory Norge beholder navnet som vi har hatt siden oppstarten i Norge i 2004, noe vi er veldig fornøyd med.
  • Ny profil – bedre resultat

    Prosjekt

    I 2014 inngikk BrandFactory en avtale med Olav Thon Gruppen som inneholdt levering av skilt og dekor innvendig og utvendig. Først ut var Amfi Brotorvet som ønsket en omfattende omprofilering innvendig med henvisningskilt, veggskilt, pyloner og dekorasjon i form av print på folie.