Ullevaal Shopping har blitt Amfi

Amfi

Ny logo - nye skilt

Har du lagt merke til de store skiltene på Ullevaal Stadion langs veien?

BrandFactory fortsetter den store omprofilering av Amfi-senterene. Nå har Ullevaal fått en oppfriskning, og har gått fra Ullevaal Shopping til Amfi Ullevaal. BrandFactory har levert fasadeskilt, pyloner og foliedekorasjoner både utvendig og innvendig. Vi har vært med fra start til slutt med planlegging av konsept til ferdigstilling og montering. 

Ønsker du noen lignende?

Erlend Stornæs

Erlend Stornæs

Key Account Manager

911 08 222 erlend.stornaes@brandfactory.no
Folie, dekorasjon

BrandFactory har vært med fra starten

Vi har utviklet et mikset fotball- og shoppingkonsept på inngangene og oppgangene i garasjen. Dette var med på å friske opp en ellers kjedelig garasje og hjalp samtidig med å markere inngangene.  

Vellykket omprofilering

Vindusdekor, fasadeskilt, logo

Kompetanser i bruk

Pylon

Montering over 2 uker

Levering og montering av skilt og folie krever nøye planlegging, sikker projektstyring og koordinering, samt dyktige montører.

Den omfattende monteringen gikk smertefritt over 2 uker. 

 

 

 

 

Fasadeskilt
  • BrandFactory har fått ny visuell identitet

    Nyhet

    Ny identitet – samme navn, samme mennesker, samme tjenester og samme innovative tilgang til design, prosess og kvalitet. Vi er stolte av og endelig presentere vår nye og moderne identitet. BrandFactory Norge beholder navnet som vi har hatt siden oppstarten i Norge i 2004, noe vi er veldig fornøyd med.
  • Ny profil – bedre resultat

    Prosjekt

    I 2014 inngikk BrandFactory en avtale med Olav Thon Gruppen som inneholdt levering av skilt og dekor innvendig og utvendig. Først ut var Amfi Brotorvet som ønsket en omfattende omprofilering innvendig med henvisningskilt, veggskilt, pyloner og dekorasjon i form av print på folie.
 ? 
Trenger du hjelp?