Vi gjør Bring synlige på veien!

Bring

Trofast kunde over flere år

BrandFactory har levert bildekor og annen dekor til Posten Norge siden 2006. Forut for den storstilte lansering av ny profil i 2008, var vi aktive i utarbeidelsen av endelig løsning gjennom mange møter med bl.a. designsjef hos Posten og byrå. I en prosess som dette er det en hel rekke valg som skal tas, alt fra materialvalg, farger, kvaliteter og teknisk løsning. Som de praktikere vi er ble vi trukket tett inn i denne prosessen og siden bilparken er en vesentlig del av den synlige virksomhet Posten/Bring bedriver ble det opprettet en egen Bilgruppe som jobbet med dette. Denne gruppen hadde ansvaret for den største omprofileringen på kjøretøy siden som hittil har vært gjennomført i Norden.

I løpet av 2,5 år omprofilerte BrandFactory Gruppen ca 10.000 enheter i Norge, Sverige, Finland og Danmark, hvor hovedtyngden lå og ligger i Norge. Dette oppdraget var også et av de første store oppdragene hvor folie i stor grad erstattet lakk, såkalt helfoliering. Siden fortsatte vi og har levert dekor til tusenvis av varebiler, lastebiler containere, og semitrailere, samt mopeder, sykler og el biler.

Svein hjelper deg!

Svein Hansen

Svein Hansen

Prosjektleder

404 74 084 svein.hansen@brandfactory.no
Helfoliering Bring

Samarbeidet fortsetter

Det er kontinuerlig aktivitet rundt Posten, og per dags dato leverer vi dekor til nye varebiler og distribusjonsbiler på lastebilsiden. Vi leverer dekor både til Posten, Bring og Bring Express og vi gjør etter hvert også en god del utsmykning innendørs på kontorbygg.

BrandFactory takker ydmykt for tilliten og ser frem til et videre samarbeid med Posten!

 • BrandFactory har fått ny visuell identitet

  Nyhet

  Ny identitet – samme navn, samme mennesker, samme tjenester og samme innovative tilgang til design, prosess og kvalitet. Vi er stolte av og endelig presentere vår nye og moderne identitet. BrandFactory Norge beholder navnet som vi har hatt siden oppstarten i Norge i 2004, noe vi er veldig fornøyd med.
 • Ny profil – bedre resultat

  Prosjekt

  I 2014 inngikk BrandFactory en avtale med Olav Thon Gruppen som inneholdt levering av skilt og dekor innvendig og utvendig. Først ut var Amfi Brotorvet som ønsket en omfattende omprofilering innvendig med henvisningskilt, veggskilt, pyloner og dekorasjon i form av print på folie.
 ? 
Trenger du hjelp?