Cutters gjør det stort

Cutters

Nytt konsept

Cutters er et nytt og unikt drop-in konsept som bygger på tre faktorer: effektivitet, kvalitet og pris. I dag har Cutters rundt 30 frisørsalonger i Norge og Sverige.

BrandFactory ble i 2016 leverandør for Cutters. Siden da har vi levert alt av utvendig skilter, samt diverse kampanjemateriell, som plakater, rollups og flyers. BrandFactory har levert produkter til 20 salonger i Norge, samt en salong i Stockholm.

 

Gjør ditt firma synlig!

Fabian Høksnes

Fabian Høksnes

Salgskonsulent

928 49 302 fabian.hoksnes@brandfactory.no
Uthenskilt

Vil bli større

I løpet av 2020 ønsker Cutters å utvide til rundt 200 frisørsalonger i Norge og Sverige. BrandFactory er klare for et videre samarbeid med Cutters og vi gleder oss til utviklingen av dette spennende konseptet.     

 • BrandFactory har fått ny visuell identitet

  Nyhet

  Ny identitet – samme navn, samme mennesker, samme tjenester og samme innovative tilgang til design, prosess og kvalitet. Vi er stolte av og endelig presentere vår nye og moderne identitet. BrandFactory Norge beholder navnet som vi har hatt siden oppstarten i Norge i 2004, noe vi er veldig fornøyd med.
 • Ny profil – bedre resultat

  Prosjekt

  I 2014 inngikk BrandFactory en avtale med Olav Thon Gruppen som inneholdt levering av skilt og dekor innvendig og utvendig. Først ut var Amfi Brotorvet som ønsket en omfattende omprofilering innvendig med henvisningskilt, veggskilt, pyloner og dekorasjon i form av print på folie.
 ? 
Trenger du hjelp?