Tilpassede verktøy for selv de mest komplekse prosjekter

Digitale løsninger

Innovative online-verktøy som forenkler alt du gjør

Alt som er forbundet med BrandFactory bør alltid prioriteres høyt med tanke på skreddersydde online-verktøy, kostnadseffektiv prosjektstyring og kundespesifikke databanker. Jo enklere prosessen er, desto raskere blir styringen og desto bedre blir resultatet.

Når du samarbeider med BrandFactory, får du tilgang til BrandEasy – vårt altomfattende, nettbaserte prosjektstyringsverktøy. Her kan du holde oversikt over alle ordrer og vedlikeholdsoppgaver, uansett om du har én eller tusen butikker. I vår nettbutikk kan du fylle opp lageret, bestille eller etterbestille – slik at merkevarebyggingen blir lekende lett.

Kan vi hjelpe deg? Ta gjerne kontakt

Johnny Alexander Stensland

Johnny Alexander Stensland

Prosjektleder

408 75 600 johnny.stensland@brandfactory.no
  • BrandFactory har fått ny visuell identitet

    Nyhet

    Ny identitet – samme navn, samme mennesker, samme tjenester og samme innovative tilgang til design, prosess og kvalitet. Vi er stolte av og endelig presentere vår nye og moderne identitet. BrandFactory Norge beholder navnet som vi har hatt siden oppstarten i Norge i 2004, noe vi er veldig fornøyd med.
  • Ny profil – bedre resultat

    Prosjekt

    I 2014 inngikk BrandFactory en avtale med Olav Thon Gruppen som inneholdt levering av skilt og dekor innvendig og utvendig. Først ut var Amfi Brotorvet som ønsket en omfattende omprofilering innvendig med henvisningskilt, veggskilt, pyloner og dekorasjon i form av print på folie.
 ? 
Trenger du hjelp?