Vi er med deg hvert eneste skritt på veien

Prosjektledelse og byggestyring

Profesjonell prosjektassistanse er nøkkelen

Visjon, skisser, prototyper, beslutning, planlegging, bestilling, distribusjon og montering – BrandFactory bistår deg i alle aspekter ved merkevarebyggingen. Sammen kan vi sørge for at din visjon omgjøres til iøynefallende butikklayout og bilgrafikk som tiltrekker seg oppmerksomheten, bygget og produsert med riktige materialer, plettfri utrulling og perfekt montering med systematisk oppfølging.

BrandFactory håndterer anlegg, bygninger, daglig drift og kontinuerlig vedlikehold av ditt merke, alt kombinert i ett enkelt kontaktpunkt.

La oss være det eneste kontaktpunktet du trenger

Robert Tallhaug

Robert Tallhaug

Prosjektsjef

232 65 500 info.norge@brandfactory.no
  • BrandFactory har fått ny visuell identitet

    Nyhet

    Ny identitet – samme navn, samme mennesker, samme tjenester og samme innovative tilgang til design, prosess og kvalitet. Vi er stolte av og endelig presentere vår nye og moderne identitet. BrandFactory Norge beholder navnet som vi har hatt siden oppstarten i Norge i 2004, noe vi er veldig fornøyd med.
  • Ny profil – bedre resultat

    Prosjekt

    I 2014 inngikk BrandFactory en avtale med Olav Thon Gruppen som inneholdt levering av skilt og dekor innvendig og utvendig. Først ut var Amfi Brotorvet som ønsket en omfattende omprofilering innvendig med henvisningskilt, veggskilt, pyloner og dekorasjon i form av print på folie.
 ? 
Trenger du hjelp?