FRA KONSEPT TIL VIRKELIGHET

Det som driver oss er at vi elsker å skape ting, sammen! Vi gjør det enkelt, vi tenker nytt og utfører! I snart 20 år har BrandFactory jobbet sammen med og har skapt verdi for noen av Norges største varemerker. Med praktisk forståelse, kunnskap og erfaring hjelper vi

virksomheter å skape solide og unike løsninger som imøtekommer og forhåpentligvis overstiger forventningene.

DIN PARTNER INNEN VISUELL KOMMUNIKASJON

BrandFactory er en av Norges og Nordens største totalleverandør innenfor visuell kommunikasjon og merkevarebygging. BrandFactory Norge AS ble etablert i 2004 og har siden det gjort om konsepter til virkelighet for mange store og små kunder.

Vi jobber med konseptutvikling og design, prosjektering, produksjon, logistikk og montering av kundenes idéer og virkeliggjør deres visjon for deres merkevare. Vi leverer alt fra tradisjonelle fasadeskilt og henvisningsskilt, Digital Signage, bildekor, vindusdekor, foliering, reklameflagg, reklamebanner mm.

Blant våre kunder finner du virksomheter innen alle bransjer; for eksempel detaljhandel, bank og finans, media, transportselskaper, eiendomsselskaper og private og offentlige institusjoner.

Enten man har behov for å kjøre en kampanje, gjennomføre en kjedeutrulling, lage et unikt konsept, dekorere et hovedkvarter, en parkeringsplass eller guide gjester og kunder på rett vei, vi er klare med en skreddersydd løsning for deg.

VISUELL KOMMUNIKASJON MED UENDELIGE
MULIGHETER.