ER DU VÅR NYE KOLLEGA?

BrandFactory er alltid på utkikk etter talentfulle og initiativrike mennesker. Personer som kan drive oss enda lenger fremover enn der vi var i går og som kan tilføye noe nytt til vår profesjonelle familie.

Du er derfor alltid velkommen til å sende en åpen søknad. Det gjør du ved å trykke på knappen “Registrer søknad her” nedenfor. Her kan du laste opp din CV og skrive en kort melding.

FEM GRUNNER TIL Å JOBBE PÅ BRANDFACTORY

 • Alle har mulighet til å bidra til å utvikle virksomheten.
 • Våre verdier er enkle å leve opp til.
 • Våre medarbeidere gjør en stor forskjell.
 • Kontinuerlige utviklingsmuligheter og spennende utfordringer.
 • Bransjen vi jobber i er i stadig forandring, noe som gjør hver dag spennende.

LEDIGE STILLINGER

Vi har ingen ledige stillinger for øyeblikket, men du må gjerne sende inn åpen søknad under “Registrer søknad her” nedenfor.

ER DU VÅR NYE KOLLEGA?

Når du sender oss din CV og søknad, gir du samtidig samtykke til at vi lagrer dine opplysninger i seks måneder. Les mer her om hvordan vi behandler dine personlige opplysninger

  MØT EN MEDARBEIDER

  SKREDDERSØM GIR ROM FOR KREATIVITET

  Som grafisk designer hos Brandfactory møter jeg på mange ulike oppdrag, og blir utfordret ved å møte kundenes ønsker, samt utfylle deres behov. Vi visualiserer kundenes tanker og kommer med innspill for å sende riktig budskap, og for å utnytte kommunikasjonsflatene best mulig. Jeg liker godt å sette meg inn i kundens profil og verdier for å kunne skreddersy et produkt som har det kunden ser etter.

  Arbeidet vi gjør skal være funksjonelt og kreativt, samtidig som at prosessen skal være effektiv. Derfor utfordrer jeg meg selv hele tiden til å lære nye funksjoner i programvaren som kan effektivisere arbeidet jeg gjør.

  Maria Rotan
  Grafisk Designer

  MØT EN MEDARBEIDER

  EN NY DAG GIR NYE MULIGHETER

  I jobben min som leder av prosjektavdelingen og utøvende prosjektleder, er hver dag forskjellig. Dette gir meg en varierende arbeidsdag, noe jeg trives veldig godt med.

  Man gleder seg til å gå på jobb hver dag, og møte alle de blide og fornøyde medarbeiderne.

  Dette er oppnådd ved at hver enkelt har en velfortjent stor tillit, og at man har en høy grad av selvstendighet.

  Vi jobber godt på tvers av avdelingene, og er flinke til å finne løsninger sammen. Vi har mye kompetanse innad i gruppene, og dette drar vi alle sammen nytte av.

  Summen utgjør at vi kan møte kundens forventninger, og kanskje litt over også?

  Wenche Sarastuen
  Head of Project Management/Project Manager

  VISUELL KOMMUNIKASJON MED UENDELIGE
  MULIGHETER.

  KONTAKT OSS