BrandFactory Scandinavia AB styrker tilbudet på skilt og skiltløsninger med kjøpet av Imagon AB og Imagon AS.

22.12.23

I dag har BrandFactory Scandinavia AB kjøpt samtlige aksjer i det svenske selskapet Imagon AB og det norske selskapet Imagon AS. Kjøpet er en forlengelse av BrandFactory Scandinavia sin strategi om å utvikle sitt tilbud og bredde kundebasen. Ambisjonen er at BrandFactory gjennom dette kjøpet styrker sin posisjon som det åpenbare valget når det kommer til digital signage, industrimerking, folie- og skiltløsninger på det skandinaviske markedet.  

Imagon er et av nordens ledende selskap innenfor skiltbransjen med fokus på skiltproduksjon, prosjektledelse samt. design og konseptutvikling. Med en solid portefølje av produkter og kunder som reflekterer selskapets kompetanse, i tillegg til en egen produksjons- og konstruksjonsavdeling, tilbyr Imagon løsninger som møter kundenes behov. Imagon AB og Imagon AS består av over 20 ansatte og omsetter årlig for ca. 80 millioner.

– Vi er veldig glade for å kunne ønske Imagon velkommen til BrandFactory Scandinavia. BrandFactory og Imagon har over lenger tid vært kollegaer i bransjen i et dynamisk marked. Sammen kompletterer vi hverandre og vi kommer til å tilby en større bredde, mer kompetanse og større kapasitet for leveranse av skilt og skiltløsninger til våre kunder, sier Jakob Söderbaum, vd. BrandFactory Scandinavia.

BrandFactory Scandinavia består av BrandFactory Norge AS (Signs & Graphics Norge) og BrandFactory Signs & Graphics Sverige. Ambisjonen er å relativt raskt integrere Imagon AB og Imagon AS i BrandFactory Scandinavia.

– Kjøpet er bra for våre kunder og medarbeidere. Vi kan gjennom vårt nettverk av leverandører fortsette å tilby produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. For våre medarbeidere betyr dette en økt kapasitet og kompetanse i organisasjonen og en sterkere tilstedeværelse i de respektive markeder, fortsetter Jakob Söderbaum, vd. BrandFactory Scandinavia.

BrandFactory Scandinavia har også inngått en samarbeidsavtale med Imagon OY i Finland, det inngår ikke i kjøpet, som sikrer og styrker behovene fra eksisterende og nye kunder.

– Imagon har vært opptatt av å finne en stabil, langsiktig finansiell partner med god kunnskap i bransjen som deler vår visjon om selskapets fremtid. Vi er overbeviste om at et samarbeid med BrandFactory Scandinavia er rett vei å gå og vi er veldig glade for at vi sammen kan styrke tilbudet til kunder, sier Mika Okkonen på Imagon OY.

 

For mer informasjon, kontakt:
Jakob Söderbaum,
+46 70 260 45 80
jakob.soderbaum@brandfactory.se