DESIGN, KONSEPT OG INNHOLDSPRODUKSJON

Uansett om det er et enkelt skilt, ett nytt konsept, en ansiktsløftning av din butikkjede, eller noe annet nytt og banebrytende som ingen enda har sett, så kan vi sette det ut i live.

DESIGN, KONSEPT OG INNHOLDSPRODUKSJON

For oss er det viktig å videreformidle kundens visuelle identitet. Hvordan ønsker du å fremstå? Hvilke målgrupper ønsker du å appellere til? Vi garanterer at designmanualen din blir fulgt, samtidig som vi tenker nytt innen visuell kommunikasjon, slik at ditt budskap skiller seg ut i mengden.

Våre designere har kunnskap innenfor visuell kommunikasjon og kjenner til prosesser som gjør oss til din totalleverandør. Vi opprettholder integriteten for ditt varemerke og gir deg maksimal synlighet der du ønsker det.

NYSKAPENDE OG KREATIV KONSEPTUTVIKLING

80% av alle sanseinntrykk oppfattes visuelt, og vi blir alle konstant påvirket. Derfor stilles det krav til din visuelle fremtoning hvor budskapet ditt skal bli sett, hvordan skal det fungere og føles. Alt dette gir vi deg råd om og vi hjelper deg med å finne riktig løsning for alle dine prosjekter. Det er summen av mange inntrykk som avgjør hvordan du fremstår.

Om du har behov for å få hjelp til design av en komplett profilpakke, forslagsskisser til kjedeutrulling, endring/forbedring av logo, presentasjon i 2D og 3D eller nye måter å forsterke din visuelle kommunikasjon på, bistår gjerne vår designavdeling med sin kompetanse.

SE ANDRE TJENESTER

MONTERING OG INSTALLASJON

Vi har et komplett nettverk av montører, elektrikere og andre spesialister.

BEFARING, PROSJEKTLEDELSE OG BYGGESØKNAD

God prosjektledelse er nøkkelen til suksess

RÅDGIVNING

Vi hjelper deg med å ta rett beslutninger