FORBEDRET KOMMUNIKASJONEN MED SINE KUNDER

ET SHOWROM MED ALT EKSTRA

Sortera ønsket å lage et showroom hvor de kunne møte kundene sine og vise frem hele sitt tilbud/sortement.

BrandFactory fikk i oppdrag å komme med en ide om hvordan de best kunne kommunisere sine tre ulike merker (Sort, Big Bag, Åkerisäken), som alle tilbyr lignende tjenester men til forskjellige målgrupper i ett og samme lokale. Vi løste det gjennom trykt kommunikasjon der det ble lagd små utstillinger rundt alle tilbud i de store, nye lokalene deres.

VÅR LØSNING

Vi valgte å kombinere trykk og digital kommunikasjon for å effektivt variere merkevarer og tilbud avhengig av hvilke målgrupper som befinner seg i lokalene.

OM SORTERA

Sortera Group er et firma som gjennom sine tre forretningsområder (Resirkulering, Industri og Materialer) er en av de fremste og mest spesialiserte aktørene innen bygg- og anleggsavfall i Sverige. Sortera streber etter å være den fremste miljøentreprenøren i bransjen og stadig redusere utslpp og miljøpåvirkninger i samtlige av sine bedrifter.

TOUCH BORD

Med et liggende berøringsbord fra NEC kombinert med en 80 tommers skjerm på veggen, kan Sortera velge hvilket merke de for øyeblikket vil vise og selge, avhengig av hvilken målgruppe som er i rommet. Med en berøring over bordet kan du “laste opp” materialet du vil vise til alle i rommet via skjermen.

ALL VÅR KOMPETANSE

Vi har kombinert nesten all vår BrandFactory-ekspertise i dette oppdraget, for eksempel skilting (til og med et håndblåst neonskilt), folie, møbeldesign, Digital skilting, sublimering, trykk på lameller samt offsettrykk, prosjektledelse, idé- og konseptutvikling.

RESULTAT

Sortera Bigbag
Sortera Atervinning
Sortera Hel Vagg
Sortera Skarm
Sortera Skylt
Sortera Vagg
Sortera Bigbag
Sortera Atervinning
Sortera Hel Vagg
Sortera Skarm
Sortera Skylt
Sortera Vagg
previous arrow
next arrow

SE ANDRE PROSJEKTER

POSTEN

Dekorative vegger hos Posten Norge

HSB

Vi har hjulpet HSB hele veien, fra idé til levering.

SATS

BrandFactory vant omprofileringen av ELXIA til SATS i Norge, Sverige og Finland.