PROSJEKTLEDELSE

Med en effektiv og oversiktlig prosjektledelse gjør vi ditt arbeid enklere. Vi driver prosessen fra A-Å i en tett og åpen dialog med deg, hvor du får én kontaktperson med et stort team i ryggen som utfører og implementerer alt fra mindre enkeltleveranser til større omprofileringer eller nyetableringer.

GOD PROSJEKTLEDELSE ER NØKKELEN TIL SUKSESS

Vi r din erfarne partner i prosessen som holder fast i alle løse tråder og holder oversikten for deg. Sammen kan vi sørge for at visjonen din blir forvandlet til noe som bidrar til økt synlighet enten det omhandler enkeltleveranser eller store profileringsprosjekter.

Alt blir bygget og produsert i riktige materialer, jevnt rullet ut, perfekt montert og med en systematisk oppfølging underveis

VI OMFAVNER ALLE KOMPETANSER FRA DESIGN TIL IMPLEMENTERING

Vi prosjekterer hele prosessen i nært samarbeid med deg, og alt dette underbygges av vår solide erfaring og kunnskap. Vår unike produktmiks gjør det mulig for oss å levere alt fra bil- og vindusdekor, flagg og bannere, skilt med og uten lys, skjermer, analog og digital wayfinding, dekorasjon og mer.

Vi hjelper deg å velge riktige produkter for å få budskapet ditt ut og øke effekten ovenfor målgruppen din. Samtidig tar vi hensyn til formålet og holdbarheten slik at løsningen passer til budsjett og behov.

Vi har spesialister på de ulike feltene og vet hvordan vi kan skape de beste resultatene som øker effekten av din visuell kommunikasjon.

FRA IDÉ TIL VIRKELIGHET

Vi kan være med på planleggingen fra start til slutt, og vi håndterer alt det praktiske du trenger til ditt prosjekt.

Vi kan blant annet bistå med befaring/kartlegging, skisser, budsjettoverslag og tilbud, fremdriftsplan, byggesøknad, produksjon, rådgivning, distribusjon, montering samt service og vedlikehold. Med våre egne oppfølgingsverktøy StoreManager og BrandEasy får du blant annet prosjektstyring, informasjonsflyt, ordreoversikt, faktureringshistorikk og 24/7 webshop. (link til landingsside)

Len deg tilbake og la BrandFactory håndtere prosjektledelsen fra A-Å – vi har gjort det før.

Ønsker du at vi skal hjelpe deg med dine prosjekter, kontakt oss på tlf. 23 26 55 00.

SE ANDRE TJENESTER

RÅDGIVNING

Vi hjelper deg med å ta rett beslutninger

SERVICE OG VEDLIKEHOLD

Alle skilt bør vedlikeholdes og noen skilt krever jevnlig service

DIGITALE VERKTØY

Digitale verktøy letter prosesser