MØT EN MEDARBEIDER

NYE TIDER / NYE VEIER

Vi er inne i en spennende tid for bransjen, hvor analoge og digitale kommunikasjonsflater skal samhandle for å bidra til en god kundeopplevelse.

BrandFactory er i den unike posisjonen å kunne tilby både tradisjonelle analoge løsninger som folie og skilt, men også digitale løsninger som skjermer og LED display.

Min jobb er å bidra til at kundene ser mulighetene ved å satse på digital kommunikasjon i kombinasjon med det analoge. Det er inspirerende å jobbe med fremtidig kommunikasjon, sammen med kompetente og hyggelige kolleger, og i en bransje hvor ikke en dag er lik den andre.

Kristin Eide
Head of Digital Signage and Project Management

MØT EN MEDARBEIDER

SKREDDERSØM GIR ROM FOR KREATIVITETS

Som grafisk designer hos Brandfactory møter jeg på mange ulike oppdrag, og blir utfordret ved å møte kundenes ønsker, samt utfylle deres behov. Vi visualiserer kundenes tanker og kommer med innspill for å sende riktig budskap, og for å utnytte kommunikasjonsflatene best mulig. Jeg liker godt å sette meg inn i kundens profil og verdier for å kunne skreddersy et produkt som har det kunden ser etter.

Arbeidet vi gjør skal være funksjonelt og kreativt, samtidig som at prosessen skal være effektiv. Derfor utfordrer jeg meg selv hele tiden til å lære nye funksjoner i programvaren som kan effektivisere arbeidet jeg gjør.

Maria Rotan
Grafisk Designerr

MØT EN MEDARBEIDER

EN NY DAG GIR NYE MULIGHETER

I jobben min som leder av prosjektavdelingen og utøvende prosjektleder, er hver dag forskjellig. Dette gir meg en varierende arbeidsdag, noe jeg trives veldig godt med.

Man gleder seg til å gå på jobb hver dag, og møte alle de blide og fornøyde medarbeiderne.

Dette er oppnådd ved at hver enkelt har en velfortjent stor tillit, og at man har en høy grad av selvstendighet.

Vi jobber godt på tvers av avdelingene, og er flinke til å finne løsninger sammen. Vi har mye kompetanse innad i gruppene, og dette drar vi alle sammen nytte av.

Summen utgjør at vi kan møte kundens forventninger, og kanskje litt over også?

Wenche Sarastuen
Head of Project Management/Project Manager

VISUELL KOMMUNIKASJON MED UENDELIGE
MULIGHETER.

KONTAKT OSS