RÅDGIVNING

Vi gir råd og hjelper deg med å ta de rette beslutningene. Vi samler alle trådene i ditt prosjekt og har én kontaktperson som du alltid kan henvende deg til for å få en status. Det gir deg oversikt fra start til leveranse.

Noen kaller oss skilt- og folieleverandør, noen totalleverandør og andre totalentreprenør. Kjært barn har mange navn. Vi trer inn i rollen der det skaper verdi for deg. Dine mål er våre mål, og vi ønsker å være nær deg og din strategi, slik at vi sikrer deg effektiv kommunikasjon og en sterk visuell identitet.

TRENGER DU ET ENKELT SKILT? ELLER SKAL DU RULLE UT ET NYTT KJEDEKONSEPT?

Våre rådgivere har mange års erfaring og kunnskap innen visuell kommunikasjon og merkevarebygging. Gjennom disse årene har vi tilegnet oss mye kompetanse slik at våre rådgivere og spesialister hjelper deg i alle dine aspekter av din merkevareprosess. Sammen med deg som kunde definerer vi dine behov og løsninger.

EN SPARRINGSPARTNER UT TIL FINGERSPISSENE

Vi opptrer som din forlengede arm, vi tar på oss en av de mange hattene og setter oss i ditt sted. Selv om vi ikke er en intern ressurs, er vi alltid økonomisk bevisste på dine vegne og tenker alltid på løsninger som gir merverdi for deg og din virksomhet. Slik sparer du interne ressurser selv og det er dette det vi kaller vinn vinn.

Gjennom tett dialog om dine ønsker og behov, velger vi ut de tjenester som gjør at prosessen blir styrket og du får hjelp der den gir mest verdi for deg.

SE ANDRE TJENESTER

DIGITALE VERKTØY

Digitale verktøy letter prosesser

BEFARING, PROSJEKTLEDELSE OG BYGGESØKNAD

God prosjektledelse er nøkkelen til suksess

MONTERING OG INSTALLASJON

Vi har et komplett nettverk av montører, elektrikere og andre spesialister.