OPTIMAL LAGRING OG EFFEKTIV DISTRIBUSJON

Vi pakker og distribuerer dine produkter. Uansett hvor du befinner deg så er vi like i nærheten, ettersom vi distribuerer både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Fra vårt lagerhotell tilbyr vi oppbevaring, håndtering og daglige forsendelser.
Er skilting, inventarløsninger og visuell kommunikasjon alltid 100% oppdatert? I vår avdeling i Sarpsborg har vi et lager hvor vi pakker og distribuerer kampanjer, skilt, pyloner og dekor til lokasjoner rundt omkring i landet.

Det er kanskje ikke noe man tenker på, men ser man på kostnad og ressursbruk kan man spare penger samt få en bedre oversikt og flyt ved å samle lager og distribusjon.

LOGISTIKK OG STYRING

Vår lager- og logistikkfunksjon er en viktig kompetanse i BrandFactory, hvor vi, i tillegg til å behandle og frakte ferdige produkter, også har mange kunder som trenger rask levering av skilting, folie, skjermer eller salgsfremmende materiale for å oppdatere sin visuelle kommunikasjon.

Vi holder orden på varer og sørger for at produktene er på de rette stedene, i riktig mengde og til rett tid. Uansett hvor i landet du befinner deg.

LAGER

BrandFactory Norge lagrer og forvalter dine produkter på vårt lager i Sarpsborg på ca 1200m2.

Vi har utviklet en nettbutikk hvor du kan bestille varer direkte fra vårt lager 24/7, uten å måtte snakke med en fysisk person i BrandFactory.

Nettbutikken vår er en av tjenestene vi tilbyr våre større kunder. Hensikten er å gjøre det enkelt og greit å bestille varer i henhold til din designhåndbok – døgnet rundt.

Har du noen spørsmål? Ring oss på tlf 23 26 55 00 eller send oss en e-post i dag, så er du allerede et skritt nærmere en enklere hverdag.

BILDER

Lager Och Distribution
Lager (1)
Lage
Plock Och Pack
Saponi (1)
Lager Och Distribution
Lager (1)
Lage
Plock Och Pack
Saponi (1)
previous arrow
next arrow