FRA KONSEPT TIL VIRKELIGHET

Med lokal tilstedeværelse og global rekkevidde. I samarbeid med vårt nasjonale og internasjonale nettverk av montører, sikrer vi hurtig og effektiv utrulling av kampanjer, kjedekonsepter og visuell identitet.

Vår jobb er ikke ferdig når produktet er klart. Våre erfarne montører og installatører monterer alle løsninger i vårt produktspekter, uavhengig om det er med eller uten lys, på fasade eller frittstående, på bil eller tog, inne eller ute. Uansett hvilken løsning det er eller hvilket formål den har, sørger vi for at montasjen utføres perfekt, kostnadseffektivt og til riktig kvalitet og tid.

Vi har et komplett nettverk av montører, elektrikere og andre spesialister som trengs for å løse alle montasjeoppdrag uansett hvor du befinner deg. Til daglig disponerer vi alt fra to til flere hundre montører i hele Norden.

Vi har høye krav til vårt montasjenettverk både når det kommer til HMS, garantier, miljøhensyn og leveransedyktighet. Montørene skal til enhver tid følge gjeldende lover og forskrifter

DEMONTERING OG RESIRKULERING

Der hvor gamle skilt, gamle skjermer eller gammel dekor skal erstattes av nye, vil vi kunne demontere og resirkulere disse. Gjennom vårt samarbeid med Renas (link) sikkerstiller vi en effektiv innsamling og forsvarlig sluttbehandling av alle produkter. Slik ivaretar vi våre mål om bærekraft på tvers av konsernet.

Vi kan bistå deg med råd og veiledning, slik at du får en trygg og sikker montering eller installasjon.

Ta kontakt på tlf. nr. 23 26 55 00.

Se prosjekt her

BILDER

Montasje 01 4 3
Montasje 02 4 3
Montasje 03 4 3
Montasje 04 4 3
Montasje 05 4 3
Montasje 06 4 3
Montasje Asko 01 4 3
Montasje 01 4 3
Montasje 02 4 3
Montasje 03 4 3
Montasje 04 4 3
Montasje 05 4 3
Montasje 06 4 3
Montasje Asko 01 4 3
previous arrow
next arrow