VI GJØR BRING SYNLIGE PÅ VEIEN!

TROFAST KUNDE OVER FLERE ÅR

BrandFactory har levert bildekor og annen dekor til Posten Norge siden 2006. Forut for den storstilte lansering av ny profil i 2008, var vi aktive i utarbeidelsen av endelig løsning gjennom mange møter med bl.a. designsjef hos Posten og byrå. I en prosess som dette er det en hel rekke valg som skal tas, alt fra materialvalg, farger, kvaliteter og teknisk løsning. Som de praktikere vi er ble vi trukket tett inn i denne prosessen og siden bilparken er en vesentlig del av den synlige virksomhet Posten/Bring bedriver ble det opprettet en egen Bilgruppe som jobbet med dette. Denne gruppen hadde ansvaret for den største omprofileringen på kjøretøy siden som hittil har vært gjennomført i Norden.

I løpet av 2,5 år omprofilerte BrandFactory Gruppen ca 10.000 enheter i Norge, Sverige, Finland og Danmark, hvor hovedtyngden lå og ligger i Norge. Dette oppdraget var også et av de første store oppdragene hvor folie i stor grad erstattet lakk, såkalt helfoliering. Siden fortsatte vi og har levert dekor til tusenvis av varebiler, lastebiler containere, og semitrailere, samt mopeder, sykler og el biler.

SAMARBEIDET FORTSETTER

Det er kontinuerlig aktivitet rundt Posten, og per dags dato leverer vi dekor til nye varebiler og distribusjonsbiler på lastebilsiden. Vi leverer dekor både til Posten, Bring og Bring Express og vi gjør etter hvert også en god del utsmykning innendørs på kontorbygg.

BrandFactory takker ydmykt for tilliten og ser frem til et videre samarbeid med Posten

SE ANDRE PROSJEKTER

KIWI MINIPRIS

BrandFactory har i snart 19 år fått gleden av å være leverandør av utvendig skilting og dekor til KIWI.

COCA COLA

Eksponering av ditt varemerke 24/7

CUTTERS

BrandFactory har levert produkter til 20 salonger i Norge, samt en salong i Stockholm.