Stor omprofilering av selgerbilene til Coca Cola

Coca Cola

Ny dekor til 100 biler

BrandFactory har levert ny dekor til 100 selgerbiler for Coca Cola. En stor satsning på et grønnere fotavtrykk og image som kunne kombineres med et nytt design på Coca Cola Zero. 

Vi har vært tungt involvert i designprosessen, samt stått for all produksjon og montering. Bilene er helfoliert og dekorsettet er montert utenpå dette. For å skape en større fleksibilitet under montering, ligger dekorsettet ikke i printet. Alt er produsert på 3M premium materialer. 

Vi takker for et flott samarbeid med Coca Cola og vi ser frem til et mulig samarbeid neste år.

Høres dette interessant ut? Snakk med Fabian

Fabian Høksnes

Fabian Høksnes

Salgskonsulent

928 49 302 fabian.hoksnes@brandfactory.no
Bildekor, utskåret folie, Heldekkende folie, Coca Cola

Kompetanser i bruk

Bildekor, utskåret folie, Heldekkende folie, Coca Cola

Fra designprosess til montasje

Bildekor, heldekkende folie, utskåret folie, Coca Cola
 • BrandFactory har fått ny visuell identitet

  Nyhet

  Ny identitet – samme navn, samme mennesker, samme tjenester og samme innovative tilgang til design, prosess og kvalitet. Vi er stolte av og endelig presentere vår nye og moderne identitet. BrandFactory Norge beholder navnet som vi har hatt siden oppstarten i Norge i 2004, noe vi er veldig fornøyd med.
 • Ny profil – bedre resultat

  Prosjekt

  I 2014 inngikk BrandFactory en avtale med Olav Thon Gruppen som inneholdt levering av skilt og dekor innvendig og utvendig. Først ut var Amfi Brotorvet som ønsket en omfattende omprofilering innvendig med henvisningskilt, veggskilt, pyloner og dekorasjon i form av print på folie.
 ? 
Trenger du hjelp?