KIWI er Norgesmester i antall butikker

Kiwi

Trofast kunde som utfordrer oss!

KIWI minipris er en av landets mest ekspansive dagligvarekjeder. De er Norges største kjede i antall butikker, med 652 butikker over hele landet. KIWI minipris er med i NorgesGruppen, som er Norges største dagligvaregruppering.

BrandFactory har i snart 17 år fått gleden av å være leverandør av utvendig skilting og dekor til KIWI. Her har vi levert produkter, som blant annet pyloner, fasadeskilt, vindusdekor, kampanjemateriell og andre spesialløsninger.

Samarbeidet med KIWI er spennende for oss, da KIWI nå har en offensiv utrulling av nye butikker og oppussing av gamle butikker i Norge.

Trenger ditt firma nye skilt?

Freddy Wiig

Freddy Wiig

Prosjektleder

915 70 481 freddy.wiig@brandfactory.no
Utvendig skilting

Kompetanser i bruk

Utvendig skilting

Et uvanlig langt og trofast kundeforhold taler for tillit og innfrielse av forventinger!

Utvendig skilting
 • BrandFactory har fått ny visuell identitet

  Nyhet

  Ny identitet – samme navn, samme mennesker, samme tjenester og samme innovative tilgang til design, prosess og kvalitet. Vi er stolte av og endelig presentere vår nye og moderne identitet. BrandFactory Norge beholder navnet som vi har hatt siden oppstarten i Norge i 2004, noe vi er veldig fornøyd med.
 • Ny profil – bedre resultat

  Prosjekt

  I 2014 inngikk BrandFactory en avtale med Olav Thon Gruppen som inneholdt levering av skilt og dekor innvendig og utvendig. Først ut var Amfi Brotorvet som ønsket en omfattende omprofilering innvendig med henvisningskilt, veggskilt, pyloner og dekorasjon i form av print på folie.
 ? 
Trenger du hjelp?