Posten har pusset opp lokalene sine

Posten

Dekorative vegger

Høsten 2016 fikk BrandFactory i oppdrag om å levere foliedekor til kontorlokalene i Posthuset. Alle etasjene var ferdig oppusset i mai 2107. Her leverte vi dusted folie til glass og utskåret folieillustrasjoner montert på vegg. BrandFactory takker for et flott oppdrag som ga gode resultater. 

Svein hjelper deg med lignende prosjekter!

Svein Hansen

Svein Hansen

Prosjektleder

404 74 084 svein.hansen@brandfactory.no
Frostet folie, vindusdekor, kontorutsmykning

3 ulike nyanser

Glassene til møterommene består av firkanter i dusted folie i 3 ulike nyanser. Folien varierte i forhold til skjermingsbehov. Her kan man se hvordan forskjellige nyanser sammen kan skape et spennende uttrykk.

Resultatet stod til all forventing

Fototapet, frostet folie, innsynsdempende folie

Kompetanser i bruk

Frostet folie, innsynsdempende folie

Folie i stor skala

BrandFactory jobbet seg oppover i 5 etasjer - fra 15. til 19. etasje. Montasjen var krevende, da folien ble produsert i stor skala - den høyeste veggen var på 7 meter. Med flere testrunder, god kvalitetsikring og tett samarbeid med nøkkelpersoner, ble det et vellykket resultatet. 

 

Fototapet, dekorasjon, kontorutsmykning
 • BrandFactory har fått ny visuell identitet

  Nyhet

  Ny identitet – samme navn, samme mennesker, samme tjenester og samme innovative tilgang til design, prosess og kvalitet. Vi er stolte av og endelig presentere vår nye og moderne identitet. BrandFactory Norge beholder navnet som vi har hatt siden oppstarten i Norge i 2004, noe vi er veldig fornøyd med.
 • Ny profil – bedre resultat

  Prosjekt

  I 2014 inngikk BrandFactory en avtale med Olav Thon Gruppen som inneholdt levering av skilt og dekor innvendig og utvendig. Først ut var Amfi Brotorvet som ønsket en omfattende omprofilering innvendig med henvisningskilt, veggskilt, pyloner og dekorasjon i form av print på folie.
 ? 
Trenger du hjelp?