Stor omprofilering for Thon Hotels

Thon Hotels

Ny logo – nytt konsept!

Brand Factory har i snart 3 år fått gleden av å være leverandør av både inn- og utvendig skilting og dekor til Olav Thon Gruppen. Her har vi levert et bredt spenn av produkter, som blant annet pyloner, fasadeskilt, møteromsdekor, vindusdekor, romnummer, etasjetall og henvisningskilter.

Samarbeidet med Thon Hotels er spennende for oss, da Thon nå har en offensiv oppussingskampanje som inkluderer alle hotellene i Norge. Her fokuserer Thon på sprakende farger, kreative mønstre og synliggjøring av sine hoteller.

Brand Factory har nå nylig fått forlenget avtalen med 2 år, som gjør at vi sammen kan utvikle vårt samarbeid over tid.

Ønsker du noe lignende?

Robert Tallhaug

Robert Tallhaug

Prosjektsjef

232 65 500 info.norge@brandfactory.no
Fasadeskilt

Kompetanser i bruk

Vindusdekor

Vi gleder oss til flere spennende prosjekter med Thon Hotels

Fasadeskilt
  • BrandFactory har fått ny visuell identitet

    Nyhet

    Ny identitet – samme navn, samme mennesker, samme tjenester og samme innovative tilgang til design, prosess og kvalitet. Vi er stolte av og endelig presentere vår nye og moderne identitet. BrandFactory Norge beholder navnet som vi har hatt siden oppstarten i Norge i 2004, noe vi er veldig fornøyd med.
  • Ny profil – bedre resultat

    Prosjekt

    I 2014 inngikk BrandFactory en avtale med Olav Thon Gruppen som inneholdt levering av skilt og dekor innvendig og utvendig. Først ut var Amfi Brotorvet som ønsket en omfattende omprofilering innvendig med henvisningskilt, veggskilt, pyloner og dekorasjon i form av print på folie.
 ? 
Trenger du hjelp?