Lagervarer, transportplaner og levering til riktig tid

Lager og distribusjon

Optimal lagring og effektiv distribusjon

Det har kanskje ikke myke senger og puter, men BrandFactorys femstjerners lagerhotell nyter respekt for sin upåklagelige logistikk, pakking og distribusjon av dine skilter, kampanjer og fiksturer. Med det finjusterte nettbaserte kommunikasjonssystemet BrandEasy kan du overlate alle bekymringer om lagerbeholdning, ordrehistorikk, mål, ordredata og leveringslogistikk til oss. Vi når frem uansett hvor du befinner deg, takket være vår lokale, nasjonale og internasjonale distribusjon.  

Ønsker du å systematisere merkevarebyggingen?

Stig Cato Pedersen

Stig Cato Pedersen

Lageransvarlig Sarpsborg

993 12 593 stig.pedersen@brandfactory.no
 • BrandFactory har fått ny visuell identitet

  Nyhet

  Ny identitet – samme navn, samme mennesker, samme tjenester og samme innovative tilgang til design, prosess og kvalitet. Vi er stolte av og endelig presentere vår nye og moderne identitet. BrandFactory Norge beholder navnet som vi har hatt siden oppstarten i Norge i 2004, noe vi er veldig fornøyd med.
 • Ny profil – bedre resultat

  Prosjekt

  I 2014 inngikk BrandFactory en avtale med Olav Thon Gruppen som inneholdt levering av skilt og dekor innvendig og utvendig. Først ut var Amfi Brotorvet som ønsket en omfattende omprofilering innvendig med henvisningskilt, veggskilt, pyloner og dekorasjon i form av print på folie.
 ? 
Trenger du hjelp?